Resource® Ultra
Hallon- och ingefäramousse
SRH Media Gallery

Frisk och krämig hallon- och ingefäramousse berikad med Resource® Ultra för extra energi och protein. Testa även att göra receptet med våra andra goda näringsdrycker: Resource® 2.0+fibre, Resource® 2.0 och Resource® Protein.
Tillagningstid:
20
min
Svårighetsgrad:
Lätt
Portioner:
1
Ingredienser
- 1 dl Resource® Ultra Jordgubbssmak
- 50 g avokado
- 75 g hallon
- 5 g riven ingefära
- 1 tsk citronjuice
- 1 nypa salt
- ev. sötning (socker, lönnsirap, honung etc.)
- mynta och hallon till dekoration
Gör så här:
- 1. Skala och skär avokadon i mindre bitar. Pressa över citronsaft för att motverka att avokadon blir brun.
- 2. Lägg avokadon och hallon i en påse och frys in över natten.
- 3. Mixa avokadon, hallonen, färsk riven ingefära och citronjuice till slät konsistens.
- 4. Tillsätt Resource® Ultra Jorgubbssmak och en nypa salt. Mixa på nytt.
- 5. Smaka av och tillsätt ev. sötning efter smak.
- 6. Häll upp i en skål och dekorera med mynta och färska hallon.
Om du hellre önskar att göra glass kan du frysa in Resource® Ultra Jordgubbssmak i förväg till istärningar.
Om du hellre vill avnjuta receptet som en dryck, frys inte in avokadon och
hallonen.