Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Open Menu
Resource ® 2.0+fibre

Scones

SRH Media Gallery
Scones

Läckra scones berikade med Resource® 2.0+fibre.

Tillagningstid: 20 min
Svårighetsgrad: Lätt
Portioner: 4

Ingredienser

  • 2 dl Resource® 2.0+fiber Neutral smak
  • 5 dl Grov Glutenfri Mjölmix
  • 75 g flytande margarin
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt

Gör så här:

  • 1.  Sätt ugnen på 250 ºC.
  • 2.  Blanda mjölmix, bakpulver, salt och margarin till en grynig massa.
  • 3.  Tillsätt Resource® 2.0+fibre Neutral smak och arbeta snabbt samman till en deg.
  • 4.  Dela degen i 4 bitar som formas till runda kakor.
  • 5.  Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Skåra dem korsvis med en mjölad kniv. Nagga dem därefter med en gaffel.
  • 6.  Grädda sconesen mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  • 7.  Serveras nygräddade – gärna tillsammans med ost och marmelad.
Gå upp

Registrera dig och få en bok med träningsövningar!