Resource ® 2.0+fibre
Scones
SRH Media Gallery

Läckra scones berikade med Resource® 2.0+fibre.
Tillagningstid:
20
min
Svårighetsgrad:
Lätt
Portioner:
4
Ingredienser
- 2 dl Resource® 2.0+fiber Neutral smak
- 5 dl Grov Glutenfri Mjölmix
- 75 g flytande margarin
- 2 tsk bakpulver
- ½ tsk salt
Gör så här:
- 1. Sätt ugnen på 250 ºC.
- 2. Blanda mjölmix, bakpulver, salt och margarin till en grynig massa.
- 3. Tillsätt Resource® 2.0+fibre Neutral smak och arbeta snabbt samman till en deg.
- 4. Dela degen i 4 bitar som formas till runda kakor.
- 5. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Skåra dem korsvis med en mjölad kniv. Nagga dem därefter med en gaffel.
- 6. Grädda sconesen mitt i ugnen i ca 10 minuter.
- 7. Serveras nygräddade – gärna tillsammans med ost och marmelad.